#
Actueel

Wethouder on Tour 'Open Club editie

08 november 2019

Op 30 oktober vond in de kantine van VV Hellas de 1e Wethouder on Tour 'Open Club editie' plaats. Met het concept wethouders on tour gaan de wethouders van de gemeente Voerendaal maandelijks in de diverse Burgerijen van Voerendaal het gesprek aan met burgers. Wethouder Ruud Braun is verantwoordelijk voor de Open Club Klimmen en paste het concept wethouder on tour daarom speciaal toe op dit project.

De Open Club Klimmen is een groot en ambitieus project, ontstaan vanuit de inwoners en verenigingen van Klimmen. Inmiddels is het project uitgegroeid tot een van de grootste projecten ooi voor Voerendaal waarbij onderwijs, zorg, sport, verenigingsleven en cultuur onder één dak komen en elkaar gaan versterken. Om de inwoners van Klimmen op de hoogte te houden van dit project heeft de gemeente in samenwerking met de projectgroep Open Club deze Wethouder on Tour georganiseerd, om laagdrempelig en informeel het gesprek aan te gaan met de inwoners van Klimmen en alle vragen te beantwoorden.

Gezien de grote opkomst en de vele vragen zullen er in de toekomst vaker deze Wethouder on Tour georganiseerd worden in de aanloop naar de realisatie van de Open Club Klimmen.