#

Column Open Club: Roger Keijsers - Fysiotherapie Keijsers

30 maart 2021

Ik zal mezelf kort voorstellen. Ik ben Roger Keijsers, fysiotherapeut en werkzaam sinds 2001 in Klimmen.

Ik ben werkzaam binnen onze praktijk in Termaar, Ransdaal en Huisartsenpraktijk Klimmen. Als team Fysiotherapie Keijsers, ondersteunen we reeds jarenlang patiënten bij uiteenlopende fysieke klachten. Terugkijkend op deze periode geeft dit enorm veel voldoening, waarbij ik dankbaar ben voor het vertrouwen en de prettige samenwerking met u als inwoner en bezoeker aan onze praktijk.

De realisatie van de Open Club Klimmen is een ontzettend mooi initiatief, hetgeen langzamerhand steeds meer werkelijkheid wordt. Een gebouw waarin inwoners, onderwijs, verenigingen, ondernemers, sport en zorg met elkaar verbonden worden.

In ons huidige zorgstelsel en fysiotherapeutische werkwijze, valt samenwerking niet meer weg te denken. Mijn focus als fysiotherapeut ligt hierbij op de beantwoording van uw persoonlijke zorgvraag, middels inzet van diverse specialisaties vanuit ons team.

De mogelijkheden binnen de toekomstige Open Club Klimmen staan voor mij voor Ontmoeten, Communicatie en realisatie van Kernkwaliteiten. Een toekomstige ontmoetingsplek van en voor eenieder in Klimmen en omgeving. Een plek waar communicatie verbindt en waar eenieder zijn eigen kernkwaliteiten tot uiting laat komen. Binnen de Open Club leer ik de diverse organisaties en verenigingen graag beter kennen, ontdekken we elkaars kwaliteiten en worden samenwerkingsmogelijkheden in kaart gebracht.

De Open Club biedt ruimte voor jong en oud, waarbij de speelplaats voor de kinderen bijvoorbeeld ook gebruikt zal worden als mogelijkheid voor loopscholing of reactivering. De gymzaal die door school wordt ingevuld voor de gymles, kan ook dienen voor spierkrachttraining of revalidatie.

Binnen deze toekomstige multifunctionele accommodatie bied ik graag laagdrempelige, fysiotherapeutische zorg op maat aan. Op deze wijze draagt team fysiotherapie Keijsers graag bij aan een vitale leefgemeenschap voor Klimmen én omgeving.

Tot slot wens ik Gemeente Voerendaal, architecten, projectontwikkelaars en iedereen die betrokken is bij de invulling en uiteindelijke realisatie van dit project ontzettend veel succes.