#

Win je eigen Open Club Geocache!

10 maart 2022

Geocachers gezocht!

Gemeente Voerendaal daagt jou uit: win je eigen geocache

Vind jij ook dat iedereen Klimmen op een speelse manier moet ontdekken? Geoachen is helemaal in én past zeer goed bij de doelstellingen van de Open Club Klimmen. De Gemeente Voerendaal daagt iedereen uit om samen met de gemeente de ultieme geocache voor het gebied rondom de Open Club te bedenken. Niets is daarin te gek. Iedereen mag meedoen en een mooie schattenjacht bedenken om uiteindelijk dé ultieme schat van Klimmen te vinden. Op een bijzondere plek. Ergens in de buurt van Open Club Klimmen. Jouw prijs? Dat jouw geocache wordt uitgekozen en werkelijkheid wordt!

Prijsvraag

De inzendingen voor de prijsvraag worden beoordeeld op functionaliteit, inventiviteit en originaliteit. De winnaars worden bekendgemaakt op 23 april tijdens het IBA Open Weekend.

Deelname

Iedereen kan meedoen, individueel of als groep. Of je nu scholier, student, ambtenaar of vervend geocacher bent. Elke geocache is welkom. Zet je ideeën met een korte toelichting op A3 formaat (29,5 x 42 cm). Vermeldt je naam, adres, telefoonnummer en emailadres op de achterzijde en stuur je ontwerp naar:

Gemeente Voerendaal
Raadhuisplein 1
6367 ED Voerendaal
t.a.v. Thom Zeguers, o.v.v. ‘Prijsvraag geocache’

Of digitaal via sporten@voerendaal.nl.

Deadline

De inzendingen moeten uiterlijk maandag 11 april binnen zijn. Inzendingen worden niet geretourneerd. De auteursrechten blijven bij de inzender, maar het staat de Gemeente Voerendaal vrij inzendingen te publiceren.